Onursal Başkan Koçali Aymaz ’dan teşekkür mesajı 

Onursal Başkan Koçali Aymaz'dan kendisi için düzenlenen vefa gecesi sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Onursal Başkan Koçali Aymaz ’dan teşekkür mesajı 

Geçtiğimiz günlerde kendisi için vefa gecesi düzenlenmişti.

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma derneği tarafından organize edilen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile Siverek’te görev yapan sivil topum kuruluşları desteğiyle Koçali Aymaz ‘dan habersiz düzenlenen “vefa” geçesinde yaşamının en güzel günlerinden birini yaşayan Aymaz kendisine bu sevinci yaşatan dostlarına bir teşekkür mesajı yayınladı.


Aymaz mesajında şu bilgilere yer verdi. “Günlerce benden habersiz bir çalışma yürütüp başarılı bir şekilde taçlandırarak bana hayatımın en anlamlı ve son derece de heyecanlı sürprizini yaşattınız.  Bu anlamlı sürpriz,  beni başka bir âleme götürmüş, heyecanlandırmış ve adeta ayaklarımı yerden kesmiştir. Arşivlerde yapılan dernek çalışmalarından örneklerle, yapılan röportajlarla, sunumlarla, konuşmalarla, gönülden gelen alkışlarlalar ve verilen altın değerindeki plaketlerle, benim 74 yıllık hayatımın en güzel anlarını yaşattığınız için sevgilerimi, minnettarlığımı ve takdirlerimi sunuyorum. 


Kentine en güzel yıllarını veren bu hemşerinize gösterdiğiniz bu sevgi ve ilgi, inanıyorum ki birçok Siverekli genç için de bir umut kaynağı olacaktır. O gece gördüm ki yüreği Siverek diyen herkes yanımda ve harcadığım emek asla zayi olmamış; dolayısıyla bu güzel düşünceniz beni bir kez daha umutlandırıp heyecanlandırmıştır. Öyle anladım ki hiçbir emeğimiz zayi olmamış ve bu şehir hala umut dolu…

Şehrimize gönül veren insanımıza ne kadar sahip çıkarsak, kadim kentimiz Siverek’in o kadar fazla gelişip kalkınacağından şüphem yoktur. Vefa gecesiyle anladım ki, ektiğimiz tohumlar serpilip fidan olmuş, ormana dönüşmüş… Bu duygu ve düşüncelerle hazırladığınız vefa gecesi dolayısıyla şükranlarımı sunuyor hepinize sağlık ve huzur dolu nice günler diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER