Siverek Halk Eğitimi Merkezi Tenis takımından büyük başarı

Şanlıurfa’da düzenlenen kurumlar arası masa tenisi turnuvasında Siverek Halk Eğitimi Merkezi kadın takımı birinci olurken, erkekler ise üçüncü oldu.

Siverek Halk Eğitimi Merkezi Tenis takımından büyük başarı

Her yıl düzenlenen masa tenisi turnuvasında bu yıl 15 takım kıyasıya mücadele etti. Turnuvada kadınlar ve erkekler ayrı mücadele ederken, yapılan müsabakalar sonrası Siverek Halk Eğitimi Merkezi tenis takımı kadınlarda 1.lik elde ederek Şampiyon oldu. Erkeklerde ise yapılan müsabakalarda 3.lük elde ettiler. 

Şanlıurfa’yı temsil edecek takım Siverek Halk Eğitimi Merkezi 

Siverek Halk Eğitimi Merkezi kadın tenis takımı Şanlıurfa’yı Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Balıkesir'de düzenlenecek olan müsabakalarda 9-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şanlıurfa’yı temsil edecek kadın tenis takımı eğitmeni Ayhan Karpuzcu yaptığı açıklamada “Türkiye müsabakalarında Şanlıurfa’yı temsilen İlçemizin kazanması bizim için önemliydi. Bunu arkadaşlarımızın yoğun emekleri karşılığında hak ettiğimizi düşünüyorum. Desteklerini bizlerden esirgemeyen başta kurum Müdürümüz Mahmut Kışlar’a ve takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Siverek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Kışlar ise yaptığı açıklamada “Kurumumuz bünyesinde açılan masa tenisi kursumuza katılan arkadaşlarımızın böyle bir başarıyı elde etmeleri bizleri ayrıca gururlandırıyor. Temennimiz Türkiye Şampiyonasında da finali kazanarak Türkiye şampiyonu olmak. Ben şimdiden arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2021, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER