Siverek'te 6 kişinin öldüğü olay için yeni gelişme!

Şanlıurfa'da iki akraba aile arasında çıkan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili eski milletvekili Zülfükar İzol'un kardeşleri ve oğlunun da aralarında bulunduğu 11 kişiye dava açıldı.

Siverek'te 6 kişinin öldüğü olay için yeni gelişme!
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde 15 Haziran günü meydana gelen olayda, akraba aileler arasında çıkan kavga sonucunda 6 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Yaşanan feci olayın ardından Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma tamamlandı. Olaya ilişkin soruşturma tamamlanırken, aralarında eski milletvekili Zülfükar İzol'un oğlu Mehmet Fatih İzol, kardeşleri Bülent İzol, Servet İzol, Cemal İzol ve Cihan İzol ile Mehmet Metin İzol, Mustafa Serdar İzol, Serhat Ferman İzol, Müslüm Abuz, Ferhat Tulay ve Yusuf Rojhat İzol hakkında iddianame hazırlandı.

Sanıklar hakkında "4 kişiyi tasarlayarak öldürme, 6 kişiyi tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 83 yıldan 128'er yıla kadar ceza istendi.


AJANS URFA / BİHA
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadri karaguz
Kadri karaguz - 4 yıl Önce

Helal olsun sayciya

Filankes
Filankes - 4 yıl Önce

Bu istenen cezalar ile alınan cezalar hiç birini geri getirmeyecektir umarız ki bundan sonra ki bu tür olaylarda caydırıcı bir karar cikar

Yusuf
Yusuf - 4 yıl Önce

Sinucu görmek lazım...

Zaza
Zaza - 4 yıl Önce

Helal olsun sana Savcı Bey.

Sukuj
Sukuj - 4 yıl Önce

Sonuç önemli!

Ee wıni
Ee wıni - 4 yıl Önce

Sonuç önemli bence

haylolo
haylolo - 4 yıl Önce

kimdir ooo

SIRADAKİ HABER