Siverek'te İmam Hatipliler bir araya geldi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik ile imam hatipliler bir araya geldi.

Siverek ÖNDER imam hatipliler derneği ve Siverek Belediyesi tarafından 13-21 Ekim tarihleri arasında kutlanan imam hatip okulları haftası münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

Siverek- Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Millet Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Önder Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, , Önder İmam Hatipliler Derneği Siverek Temsilcisi Mustafa Sımak, imam hatip okulu öğretmenleri, imam hatip mezunları katıldı. 

Sunuculuğunu İbrahim Gökkıyas'ın yaptığı program M. Ali Tunç tarafından okunan Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. 

Açılış konuşmasını yapan Önder İmam Hatipliler Derneği Siverek Temsilcisi Mustafa Sımak, çok önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti. 

Programı düzenlemelerindeki amacı özetleyen Sımak, "İlkini düzenlediğimiz imam hatip mezunları buluşmamızın inşallah devamı gelecektir. Bu programı yapmamızdaki amacımız, bir araya gelmek, istişare etmek ve tanışmaktı, inşallah bu amacımızı yerine getirerek, programımızı sonlandırırız" dedi. 

Önder Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise konuşmasında imam hatipli olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek, "En zor şey imam hatip camiasına seslenmektir. İmam hatip hassasiyeti içerisinde bir araya gelmiş böyle bir toplulukta olmaktan hakikatten hem haz hem huzur duyduğumu belirtmek isterim" dedi. 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise etkinliği düzenleyerek imam hatip mezunlarını bir araya getiren ÖNDER'e teşekkür ederek konuşmasına başladı. İmam hatip okullarının misyonuna değinen Yılmaz, "Bundan sonra imam hatipliler olarak bu toplumu başta manevi değerler açısından belli bir noktaya gelmesi için üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmek boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı. 

Program daha sonra toplucuna yenen akşam yemeğinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
sukij
sukij - 5 yıl Önce

Baskanim secim zamani bize soz vermistin 400 proje için ne oldu onlar?

Metin
Metin - 5 yıl Önce

Resul Ofis yerine yaptığın parkın ismi sivereklilerin hoşuna gitmedi!O parkı kendi paranla yapmadin ki kendi akrabanın ismini veresin! Sivereklilerin parasıyla yaptın bu yüzden Tüm Sivereklileri kucaklayan bir isim olmaliydı.Mesela "Karacadag Parkı "olabilirdi.

karahanli
karahanli - 5 yıl Önce

Resul senin işin bu mu? Sen soz verdigin 400 projeni keske yapsaydin ama hepsi pufff oldu galiba dimi? Bu arada Secim oncesi 17 trilyon mal beyaninda bulunmuştun onu toplayabildin mi?

Sade Reklam
Sade Reklam - 5 yıl Önce

Sadece Reklam baska birsey yok yani ! Siverege bir park yaptin onunda ismini akrabanin ismini koydun ve bu hic bir Siverekliyi mutlu etmedi.Sen gittikten sonra umarim degisir.

Resul,Sayıştay raporun rezalet
Resul,Sayıştay raporun rezalet - 5 yıl Önce

Resul,Sayıştay raporun rezalet,usulsuz ihale,fazla vergi alma.Birde muslumaniz diye geciniyorsunuzya yatacak yeriniz yok.

SIRADAKİ HABER