Siverek'te Kan Dostum Kampanyası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şanlıurfa Kızılay kan merkezi tarafından ‘Kan Dostum’ kampanyası kapsamında kan bağışı standı açıldı.

Siverek'te Kan Dostum Kampanyası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şanlıurfa Kızılay kan merkezi tarafından ‘Kan Dostumkampanyası kapsamında kan bağışı standı açıldı.
 

Cumhuriyet Meydanında Kızılay tarafından kurulan mobil kan toplama aracında başlatılan ‘Kan Dostum’ kan bağışı kampanyası hafta sonuna kadar devam edecek.


Koronavirüs salgınından dolayı stoklarda yaşanan kan eksikliğinden dolayı başlatılan ‘ Kan Dostum’ kampanyasına vatandaşları davet eden Kızılay Kan Merkezi Doktoru Hasan Alak şunları kaydetti. ’’Bilindiği üzere ülke olarak Korona virüs salgınından dolayı kan stoklarında yaşanan azalmadan dolayı Şanlıurfa ve ilçelerinde düzenle olarak başlattığımız kan bağışı kampanyalarımız sürüyor. Siverek ilçesi olarak her zaman kan bağışında duyarlı olan bir ilçemizde 4 gün sürecek ‘Kan Dostum’ kan bağışı kampanyamıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz, bir ünite kan bir hayattır, hayat kurtarmaktan vazgeçmeyerek bizlere kan bağışında bulunan vatandaşlarımız teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER