Siverek'te koronavirüse karşı aşılama oranı yükseltme çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aşılama oranının arttırılması amacıyla düzenlenen toplantılar sürüyor.

Siverek'te koronavirüse karşı aşılama oranı yükseltme çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa Valisi Yardımcısı Siverek Kaymakam Vekili Mustafa Akın, aşılama oranının arttırılması için ilçenin önde gelen isimleriyle bir araya geldi.


Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda son verilerle ilgili bilgiler paylaşılırken oluşturulan noktada aşı yapıldı.
Şanlıurfa Valisi Yardımcısı Siverek Kaymakam Vekili Mustafa Akın ikinci doz aşısını olurken toplantıya katılanlar da aşılandı.Tüm vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrı yapan Mustafa Akın, gençlerin aşıya teşvik edilmesinin önemine değindi.


Şanlıurfa Valiliğince başlatılan kampanyayı hatırlatan Akın, “Aşısını yaptıran 24 yaş altı gençlerimize Perşembe günü yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecek. Buradaki amacımız hediye değil, gençlerimizin aşı yapmalarına teşvik etmektir. Daha fazla sağlık ve can kaybına tahammülümüz yok. Koronavirüse karşı en etkili yol olan aşıyı yaptırmaktan başka çaremiz yok.” dedi.


Öte yandan Şanlıurfa Valisi Yardımcısı ve Siverek Kaymakam Vekili Mustafa Akın’ın ardından Ahmet Bucak, Cumali Karavar, Fikret Acemoğlu, Hasan İzol, Hüseyin Palice, Mehmet Ali Karakeçili, Mahmut Hatipoğlu, Mehmet Karavar, Mustafa Karakayalı, Orhan Atilla, Ömer Gülice ve Ömer Teker’de Kovid-19 aşısını yaptırdı.


Toplantıya Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ve İlçe Sağlık Müdürü Osman Güzen katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER