Siverek'te Manav'da hırsızlık anı kamerada!

Olay, 23 Temmuz Cuma günü sabah saatlerinde Viranşehir karayolu üzerinde bulunan bir manavda meydana geldi.

İddiaya göre sabah saatlerinde meydana gelen olayda hırsızlardan ikisi manavı boş bulup kasaya doğru yönelirken diğer hırsızlardan biri etrafı kontrol ediyordu. O anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 
İş yeri kasasında bulunan 500 TL alan hırsızlar olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık olayını çevrede ki komşular tarafından fark edildi.

Manav sahibi Ramazan Kurt;  “Gece iki arkadaşımız burada uyurken at arabasıyla gelen yaşları tahminen 20-22 olan 4 kişi manava giriyor. Biri dışarıyı gözetlerken biri de uyuyan arkadaşlarımızın başında bekliyor, diğer iki kişide kasaya gidiyor. Kasada yüklü miktarda para olmadığı için bozuk olan 500 lirayı alıyor. Durumu gören komşularımız arkadaşlarımızı arayarak uyandırıyor. Arkadaşlarımız arıyorlar ancak kimseyi bulamıyor. Esnaflarımız ve komşularımız bu konuda çok duyarlı ve bize yardımcı oluyorlar. Sonuçta burada kalan iki genç arkadaşımız gece başlarına bir şey gelir mi diye korkuyoruz. Gerekli bilgileri emniyet müdürlüğüne verdik.” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER