Siverek'te yetim ve muhtaçlar için giyim mağazası açıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek- Der ve Yedi Başak Derneği işbirliği ile yetim ve muhtaç aileler yararına giyim mağazası açıldı.

Siverek'te yetim ve muhtaçlar için giyim mağazası açıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Siverek Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Yedi Başak İnsani Yardım Derneği tarafından yetim ve muhtaç aileler yararına giyim mağazası açıldı.

 
Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu yapılan açılışa, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken, Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek Der Başkanı Sezai Çetin ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 
Mağaza açılışı öncesinde kısa bir konuşma yapan Siverek Der Başkanı Sezai Çetin mağazadan ilk etapta 400 yetim ve yardıma muhtaç vatandaşın yararlanacağını söyledi. Konuşmanın ardından Hacı Hatipoğlu tarafından dua yapıldı. Yapılan duanın ardından kurdele kesilerek mağaza hizmete açıldı.

 
Mağazanın üç gün boyunca daha önceden tespit edilen yetim ve yoksulların yararlanmaları için açık kalacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 15:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Fiko da burdaymış!Liyakatsız adam .

zaza
zaza - 5 yıl Önce

Hayır gizli yapilir islama göre!?

Army
Army @zaza - 5 yıl Önce

Allah hayırlarınızı kabul etsin. Gerçekten de bir sürü yetim ve fakir kardeşlerimiz var. Bu mağazanın içini görünce kışın soğuğuna rağmen içim ısındı. böyle konularda öncülük etmek gerekir

kelexanlı
kelexanlı - 5 yıl Önce

Fikret Siverege hizmet etmek istiyorsan ofis mahallesinde ki Okul mudurlugunde istifa et ve git Selcuk ilkogretim okulu gibi kenar mahalle okulunda mudur olda Siverege gercekten hizmet etmek istedigini bilelim sonraki secimdede Belediye baskanligina aday olursun daha inandirici olursun.

seymus karahan
seymus karahan - 5 yıl Önce

Fikret burdaysa Reklam vadir kesin.

Devran
Devran - 5 yıl Önce

Burdakilerin ortak özelliği nedir bilirmisiniz.. Kaymakama hayırlı olsuna giden ilk bunlar oldu.

Altiyan
Altiyan - 5 yıl Önce

Yalaka riyakar Ve sovmen Siverekinsanı toplanmış.Sağ elin verdigini sol el görmemeli diyen Islam nerde poz vererek hayir kurumu açan riyakarlar nerde... Gerci balik baştan kokar, Reis neyki irleri ne olsun...

mehmet emin badur
mehmet emin badur - 5 yıl Önce

bizim de ihtiyacımız var

abdullah
abdullah - 5 yıl Önce

yardımın gizlisi elbette güzeldir. Lakin bu yardımlar hayırseverlerin katkıları ile yapıldığından, adamlar paralarının nerelerde kullandığının bilinci ile yardımlarını sürdürürler. Siz, ne olduğunu bilmediğiniz bir yere yardım eder misiniz?

hayir sever
hayir sever @abdullah - 5 yıl Önce

Burdaki hangisi hayirsever?Fikret mi? ya siz bizi aptal mi saniyorsunuz?Reklam kokuyor resmen.

Zaza
Zaza @abdullah - 5 yıl Önce

Fikret mi hayirsever isadamı? Güldürmeyin bizi reklam kokuyor işte.


SIRADAKİ HABER