Siverekli yazar ve şairler okurlarıyla buluşuyor

Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği düzenlediği etkinlik kapsamında 18 yazar ve şairi okurlarıyla bir araya getiriyor.

Siverekli yazar ve şairler okurlarıyla buluşuyor

Tarihi Gümrük Hanı’nda 26 Kasım Cuma günü saat 13.00’te düzenlenecek imza gününe 18 yazar ve şairin katılması bekleniyor.

Kemal Siyahhan, Hamit İzol, Sabri Çepik, Tanca Çepik Gültekin, Rahime Kesici Karakaş, Muzaffer Kalaba, Sinan Karakaş, Mahmut İldoğan, Hasan Baydilli, Şiyar Buzcu, Zülfikar Ayyıldız, Orhan Doğan, Musa Tuncay, Mehmet Emin Bayraktar, Mehmet Güzeler ve Can Ade etkinlikte okurları için kitaplarını imzalayacak.

Etkinlik düzenlemeye devam ettiklerini dile getiren Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği Başkanı Halil Yoğunlu, tüm kitapseverleri imza gününe beklediklerini söyledi.

Renkli bir etkinlik yapmak için çalıştıklarını belirten Yoğunlu, “Siverek adına güzel program olacağı düşüncesindeyim. Tarih ve kültür kenti olan Siverek’te bu ruhu yeniden canlandırmak istiyoruz. Siverek’in bağrından çıkan şair ve yazarlarımızı okurlarıyla buluşturacağız. Özellikle gençlerimizin değerlerimize sahip çıkması anlamında tarihi bir gün olacağına inanıyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER