Siverek’te 3 yerleşim yeri daha karantinaya alındı

Siverek’te 3 yerleşim yeri daha karantinaya alındı

Siverek’te 3 yerleşim yeri daha karantinaya alındı

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek Yenişehir ve Şirinkuyu Mahallesinde 3 yerleşim yeri karantina altına alındı.

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek’te Covid-19 nedeniyle karantina altına alınan yerleşim yerlerine yenileri eklendi.
Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında,
“Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi 8. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Şirinkuyu Mahallesi Şirinkuyu 47. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Yenişehir 34. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.”
Siverek’te bugün karantina altına alınan yerleşim yerleri ile birlikte 1 hafta içerisinde 32 yerleşim yeri karantina altına alınmış oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER