Siverek’te çocuk oyun parkındaki oyuncaklara çirkin saldırı!

Siverek Belediyesince park ve yeşil alanlarda oluşturulan çocuk oyun grupları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip ediliyor.

Siverek’te çocuk oyun parkındaki oyuncaklara çirkin saldırı!

Daha önce alt yapısı tamamlanarak beton çalışması yapılan sokakların tahrip edilmesinin ardından çocuk oyun grupları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce parçalandı.

Bir süre önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Şirinkuyu Mahallesi’ndeki çocuklar için oluşturulan alana zarar verilerek çocuk oyun grupları tahrip edildi.

Büyük tahribatın meydana geldiği çocukların kullandığı alanda kullanılamaz hale gelen oyun gruplarına yapılan çirkin saldırı, büyük tepki çekti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yapılan hizmetlerin birileri tarafından kasıtlı olarak sabote edildiği vurgulandı.

Kamu malının korunmasına yönelik vatandaşlara çağrı yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Belediyemizce daha önce farklı bölgelerde alt yapısı tamamlanan sokaklarda yapılan beton yol çalışmalarının tahrip edilmesini siz değerli Siverek halkının takdirine sunduk. Biri ya da birileri tarafından sabote edildiğini düşündüğümüz hizmetlere verilen zararlara bir yenisi de Şirinkuyu Mahallesi’nde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik hazırlanan çocuk oyun parkı eklenmiştir. Konuyla ilgili incelemelerimiz sürmekte olup vatandaşlarımızdan ricamız hizmetlerin korunmasıdır. Lütfen yapılan hizmetlere ve özellikle de çocuk oyun gruplarımızı tahrip edenleri uyaralım ve şikayet edelim çünkü Siverek hepimizindir.” denildi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ise açıklamasında “Benim Siverek'imin güzel yavruları üzülmesin yenisini yaparız onlara.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER