Siverek’te Koronavirüs salgını sonrası ilk Cuma namazı

Siverek’te Koronavirüs salgını sonrası ilk Cuma namazı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde koronavirüs salgını sonrası iki ay sonra ilk cuma namazı kılındı. Şanlıurfa Valiliği tarafından önceden belirlenen cami ve okul bahçelerinde sosyal mesafeyi koruyacak alanlar belediye zabıta ekipleri tarafından hazırlandı.

 Siverek belediyesi zabıta ekipleri ilçede Cuma namazı öncesi cami ve namaz kılınacak olan okul bahçelerine gelen vatandaşlara maske dağıtarak steril olmaları için görevli zabıta memurları tarafından ellerine dezenfektan sıkıldı.
   

Belediye ekiplerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar aylar sonra cemaatle namaz kılma imkanı bulduk, binlerce kez şükürler olsun, bizlere maske ve dezenfektan imkanı sağlayan belediye ekiplerine başkan Şeyhmus Aydın’a teşekkür ediyoruz” dediler.
 Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada; “ günler öncesinden ekiplerimiz namaz kılınacak cami ve okul bahçelerinde temizlik dezenfekte çalışmaları yapıldı. Sosyal mesafe kuralların uygun şekilde çizgiler çizildi ve vatandaşlarımızın sağlığı için tüm tedbirler alındı. Namaz öncesi ise ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yapmaları sağlandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER