Valilik açıkladı: Siverek olayının failleri yakalandı

Şanlıurfa Valiliği, önceki gün Siverek'te meydana gelen silahlı kavga faillerinin yakalandığını duyurdu.

Valilik açıkladı: Siverek olayının failleri yakalandı

Siverek ilçesine bağlı Aşağı Taşlı Kırsal Mahallesinde toprak anlaşmazlığı nedeniyle 3 kişinin öldüğü ve 6 kişinin yaralandığı kavgada, darp edilerek yaralanan 9 aylık hamile kadın Emine D. yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalesi sonrası, yaralı hamile kadın Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan kontrollerde, hamile kadının karnında ki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Şanlıurfa Valiliği, faillerin yakalanması için düğmeye bastı. Silahlı kavga olayının A.D., M.D., B.D. ve H.D. adlı firari şahısları, Suruç'tan Suriye'ye kaçacakları yönünde bilgiye ulaşıldı.

 Yapılan fiziki takibin ardından Hilvan – Diyarbakır karayolunda düzenlenen operasyon sonucu kaçmaya çalıştıkları aracın içerisinde bir adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalandılar.


Basın Açıklaması


22 Mayıs 2021 tarihinde 09.30 sıralarında İlimiz Siverek ilçesi Taşlı Mahallesinde akraba iki aile arasında meydana gelen silahlı kavga olayının A.D., M.D., B.D. ve H.D. adlı firari şahısları, Suruç ilçemizden Suriye ülkesine kaçacakları yönünde edinilen bilgiler üzerine; 24 Mayıs 2021 günü yapılan fiziki takibin ardından Hilvan – Diyarbakır karayolunda düzenlenen operasyon sonucu kaçmaya çalıştıkları aracın içerisinde bir adet kaleşnikof piyade tüfeği ile birlikte yakalanmışlardır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER