Siverek'i Minikler Yönetti

Siverek'i Minikler Yönetti

Siverek'i Minikler Yönetti

    ŞANLIURFA'nın  Siverek  ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve ÇocukBayramı öncesi yönetici koltuklarına çocuklar oturdu. İlçe kaymakamı HamzaErkal'ın makamına şirinkuyu İlköğretim okulu 4. Sınıf öğrencisi Beyzanur Çokzaman,Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın koltuğuna Karakoyun ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Erdoğan Ezel,  İlçe milli eğitim müdürü Ferit Karaoğlu'nunkoltuğuna ise üçkuyu ilkokulu 2. Sınıf öğrencisi Zülfükar Öğüt oturdu.


   Öğrencilerin heyecanlandığı  yöneticikoltuklarında ilginç istekler yer aldı. Kaymakam Hamza Erkal'ın koltuğunaoturan Beyzanur Çokzaman okul önlerinde dağılış saatlerinde polis ekibininbulunmasına yönelik çalışmanın başlaması için talimat verirken verilentalimatın resmi yazı ile bildirilmesini istedi.


   Belediye başkanı Resul Yılmaz'ın koltuğunaoturan Erdoğan Ezel ise okullarına bank konulması talimatını verirken istektebulunan diğer öğrencilere ise zaman içerinde çalışmaların yapılacağını veöğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için çalışmaların yapıldığınadikkat çekti.


   Milli eğitim müdürü Ferit Karaoğlu'nunmakamına oturan Zülfikar Öğüt ise ilçede bulunan tüm okulların bahçelerindeoyun gruplarının kurulmasını istedi.


    Öğrenciler koltuklarına oturduğumevkidaşlarından değişik hediyeler alarak ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER