SİVEREK'TE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Tüm Yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılı....

SİVEREK'TE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
     Tüm Yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

       İlk tören sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı'nın Çelenk Bırakmasıyla başladı, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından 23 Nisan kutlama programı Vali Mehmet Erdoğan Cebeci Ortaokulunda devam etti.

       Vali Mehmet Erdoğan Cebeci Ortaokulunda düzenlenen etkinliklere İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Numan Yediyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ile daire amirleri katıldı.
       Okul bahçesinde düzenlenen program Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından öğrencilerin hazırladıkları çeşitli oyunlar oynandı, Obezite'ye dikkat çekmek amacıyla öğrenci tarafından kısa bir gösteri yapıldı. Halk oyunlarının sahne almasının ardından program sona erdi.



Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER