Siverek'te Polise Saygı Yürüyüşü

Siverek'te Polise Saygı Yürüyüşü

Siverek'te Polise Saygı Yürüyüşü

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde polise yönelik yapılan terör saldırısındaşehit olan polis memuru Serdal Torak için saygı yürüyüşü düzenlendi.



Cumanamazı çıkışı ilçenin sulu cami önünde toplanan yaklaşık 600 kişilik grup Türkbayrakları ve şehit polis memurunun fotoğrafları ve pankartlar eşliğinde  sloganlar atarak Cumhuriyet medyanına doğru yürüyüşe geçti. Polisin yoğun güvenlikönlemleri altında yaklaşık 2 km lik yürüyen kalabalık ilçenin bahçeli evlermahallesinde bulunan Cumhuriyet meydanına kadar yürüdü. Burada uzun süreşehitler ölmez vatan bölünmez, sloganı atan kalabalık basın açıklaması yaptı. 



Basın açıklamasını kalabalık adına MHP ilçe başkanı Mustafa Fettahlı yaptı.  Fettahlı yaptığı açıklamada şöyle dedi. " 23kasım günü polis memurlarımıza yönelik kalleşçe bir saldırı gerçekleşmiştir,bizler Siverekliler olarak kalleşçe saldırıyı kınıyoruz, buradan tek ses olarakşehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz, yapılan saldırıyı memleketimize yapılmış sayıyoruz buradan terörörgütüne sesleniyoruz,  Siverek'inhuzurunu refahını bozmaya yeltenen şer çetelerine terör örgütlerinesesleniyoruz, hain tuzaklarına ve kalleş planlarınız amacına ulaşmayacaktır,bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır,Siverek evladına şehidine sahip çıkmıştır." Dedi. 



Kalabalık daha sonra şehitpolis memuru için fatiha okuyarak meydandan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER