Siverek'te Tıp Merkezi Açılışı Yapıldı

İlçemiz Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı özerinde resmen hizmete açılan Özel Güney Tıp merkezi yapılan bir törenle...

Siverek'te Tıp Merkezi Açılışı Yapıldı
İlçemiz Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı özerinde resmen hizmete açılan Özel Güney Tıp merkezi yapılan bir törenle kurbanlar kesilerek vatandaşların hizmetine açıldı.

     Yapılan açılış törenine ilçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, Yıllarca Siverek'in kalkınması içim mücadele veren Siverek il yapma ve Kalkındırma Derneği onursal başkanı Koçali Aymaz ile çok sayıda davetli katıldı.
    Açılış dualarla yapılan merkezin bu güne kadar ilçede açılan modern merkezlerin başında geldiğini belirten davetliler özellikle tomografi cihazının bulunması Dahiliye, Çocuk, doğum,genel cerrahi gibi uzmanlık dallarının bulunmasının önemli olduğun belirten vatandaşlar merkezin Siverek sağlığı açısından önemli olduğunu belirttiler.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Koçali Aymaz,  ''Öncellikle merkezimiz hayırlı olsun sağlıkta hizmete yönelik rekabetin olması iyi bir gelişme bununla beraber bu gibi yatırımlar istihdama oluşturduğu için önemli'' dedi. 

     Güney Tıp Merkezi yetkililer, ''Halkın sağlığına önem verdiklerini Sivereklerin sağlığının emin ellerde olduğunu vatandaşlar en iyi hizmeti sunma adına çalışmalarına ve yeni tıbbı cihazların bulundurulmasına önem vereceklerini'' belirtiler.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER