Siverek'te Yapımı Tamamlanan Tesisler Açıldı

Siverek'te Yapımı Tamamlanan Tesisler Açıldı...

Siverek'te Yapımı Tamamlanan Tesisler Açıldı

ŞANLIURFA'nın Siverekİlçesi'nde yapımı tamamlanan Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksek Okulu veSosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü binaları, Zübeyde Hanım kız teknik lisesi, 200 yatakkapasiteli pansiyon ve sentetik çim sahanın açılışı yapıldı, Erkonağı köyyolunun ise temelini atıldı.




Düzenlenen açılış törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfamilletvekili Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz vevatandaş katıldı.




Törende konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, açılışı yapılantesislerin hayırlı olmasını dileyerek, "Aslında bizler için ufak biryatırım ama sizler o kadar güzel benimsediniz ki, o kadar güzel şükrediyorsunuzki gözlerinizdeki sevinç daha çok hizmet için şevk veriyor. Yapılanlarınsizlere ve tüm Siverek halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise ilçe genelinde 172kilometre beton yol yapılacağını belirterek, "Bütün Müslüman ülkelerindekan ve gözyaşı varken biz soğuğa ve kışa rağmen hizmet etmeye devam ediyoruz.Halkımızla bütünleşerek inşallah Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğluönderliğinde bu hizmetkarlarınız sayesinde el ele, gönül gönüle olacağız.Fitneye fesata fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.




Konuşmaların ardından ilçede yapılan Harran Üniversitesi Siverek Meslek YüksekOkulu, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü binası, 16 derslikli Zübeyde HanımOrtaokulu ile 200 yatak kapasiteli pansiyon ve sentetik çim sahanın açılışıyapıldı. Protokol üyeleri açılışını yaptıkları sentetik çim sahada topvuruşları yaptı ve Erkonağı köy yolunun temelini attı. 




Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, ilçeye hizmetlerinden dolayı Şanlıurfa Valisiİzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve BüyükşehirBelediye Başkanı Celalettin Güvenç'e birer teşekkür plaketi verdi.


Kalabalık ve protokol üyeleri meclis üyesi Hamdi Hatipoğlu'nunbelediye sosyal tesislerinde vermiş olduğu yemekte bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER