SİVSAD ve Fotono21 Anlamlı Sergi İçin Fotoğraf Çekimine Çıktı

Fotono21 Fotoğraf Sanatı Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü sergisi için Siverek'te.

SİVSAD ve Fotono21 Anlamlı Sergi İçin Fotoğraf Çekimine Çıktı
Fotono21 Fotoğraf Sanatı Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü sergisi için Siverek'te.


Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD), Fotono21 Fotoğraf Sanatı Derneği ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü için yapılacak olan "Kadınların Gözünden, Siverek Kadınları" konulu fotoğraf sergisi için 45 fotoğrafçı Siverek'te Şekerli ve Sislice'de fotoğraf çekimine çıktı.


SİVSAD ve Fotono21 üyeleri Fotoğraf çekiminin ardından SİVSAD'ın Dernek binası tarihi cıncıklı hamama gelerek fotoğraf sunumu gerçekleştirdiler. SİVSAD Başkan Vekili Ferit Akçalı yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Fotono21 Fotoğraf Sanatı Derneği ile birlikte bu yıl 8 Mart Dünya kadınlar günü için ortak bir fotoğraf sergisi yapmaya karar verdik. Bugünde Dernek üyeleri ile birlikte kırsal mahallelerimizde fotoğraf çekimine çıktık. Amacımız bölgemizdeki kadınların sosyal hayatını ve günlük yaşamlarını yansıtmak. 8 Mart günü Siverek'te sergi, Diyarbakır'da ise fotoğraf sunumu olacak. Bu çalışmada bizleri yalnız bırakmayan başta Fotono21 Dernek Başkanı Mehmet Kılıçoğlu ve üyelerine, konuk severlikleri için ise Sislice, Şekerli köy halkı sakinlerine teşekkür ediyorum" dedi.


Fotono21 Dernek Başkanı Mehmet Kılıçoğlu ise şunları kaydetti. "SİVSAD ile beraber böyle anlamlı bir çalışmayı yapmak bizleri mutlu etti. Bugün Siverek'te yaptığımız çekimlerde bölgemizin kadınlarının misafir perverliğini, günlük hayatlarını fotoğraflarımıza yansıtmaya çalıştık. Güzel bir çalışma olduğuna inandığımız bu projede bölgemizde özellikle böyle çalışmaları destekleyen SİVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gülpınar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. 


Yapılan konuşmaların ardından SİVSAD ve Fotono21 üyelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE