SİVSAD Yönetiminden Fotono21'e Ziyaret

Siverek Fotoğraf Derneği (SİVSAD) yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Fotoğraf Derneği Fotono21'i ziyaret etti.

SİVSAD Yönetiminden Fotono21'e Ziyaret
Siverek Fotoğraf Derneği (SİVSAD) yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Fotoğraf Derneği Fotono21'i ziyaret etti.


     Diyarbakır'da daha önce Fotoğraf Kulübü olarak hayatına devam eden Fotono21'in Dernekleşmesinden sonra ilk ziyaret SİVSAD'tan. Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Kılıçoğlu'nun yaptığı Fotono21'e, SİVSAD Yönetim kurulu üyelerinden hayırlı olsun ziyareti.


     SİVSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferit Akçalı ve Yönetim Kurulu üyeleri gerçekleştirdiği ziyarette açıklama yapan Akçalı, Bölgemizde fotoğraf sanatı derneklerinin çoğalması sanat anlamında olumlu sonuçlar doğuracaktır diyerek şunları kaydetti. "Bugün burada Fotono21 kursiyerleri ve yönetimi ile bir arada olmaktan mutluluk duymaktayız. Dernek Başkanımız Mustafa Gülpınar yoğun programından dolayı katılamadı ancak kendisi de Diyarbakır'da böyle bir Derneğin açılmasının önemli olduğunu belirtti. Çünkü bölgemizde Sanat'ın ikinci plana itilerek kendini ifade edemeyen bireyler olmaktansa bunları sanata aktararak bireylere ulaşmak çok önemli. Bölge olarak Tiyatro, Müzik, Spor gibi aktivitelerin yanında görsel olarak bölgenin tanıtımında Fotoğrafın çok önemli bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Fotono21'in kurulmuş olması bölge için önemli olduğuna inanıyoruz. SİVSAD olarak birlikte çok güzel ortak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Fotono21 ailesine başarılar diliyor ve bizleri sıcak karşılamalarından dolayı Fotono21 Dernek Başkanı Mehmet Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu üyelerine ve kursiyerlere çok teşekkür ediyorum"dedi.


      Diyarbakır Fotoğraf Derneği Fotono21 Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, komşu dernekler ile yapılacak iş birliğinin bölgenin tanıtılmasına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi'ndeki fotoğraf kursunu da ziyaret eden Sivsad Yönetim kurulu üyeleri daha sonrada şehri fotoğrafladı. 


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER