AK Parti'den Siverek'te temayül yoklaması!

AK Parti Genel Merkez Güneydoğu İller Koordinatörleri Şanlıurfa'ya gelerek Sİverek'in seçim nabzını tuttu. Yetkililer temayül yoklaması yaparak ilçede aday eğilimi hakkında bir öngörü sahibi oldu.

AK Parti'den Siverek'te temayül yoklaması!
Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı ile Ruken Kilerci 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimle ilgili parti teşkilatıyla istişarelerde bulunmak ve Siverek'te hangi adayın ön plana çıktığını öğrenmek için Şanlıurfa'ya geldi.

Parti heyeti ilk olarak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül de hazır bulundu. 

Daha sonra Siverek'e giden heyet, burada seçim için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Koordinatör Açıkkapı temayülün hayırlı olmasını dileyerek "Siverek Teşkilatımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz" dedi. Heyet daha sonra Urfa'dan ayrıldı.

Siverek'te MHP adayını netleştirmiş ve Fatih Bucak'ın aday olduğunu açıklamıştı. Diğer partilerden henüz bir açıklama gelmedi. 


Ajans Urfa
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 5 yıl Önce

Adayimiz Seyhmus Aydin.

SIRADAKİ HABER