AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adaylarıyla ilk toplantı!

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Şanlıurfa için tüm ilçe adaylarını dün açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adaylarıyla ilk toplantı!
31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Şanlıurfa için tüm ilçe adaylarını dün açıkladı.
Açıklamanın ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Ankara'da toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın yanısıra parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Halil Özşavlı, Zemzem Gülender Açanal, Ahmet Akay, İbrahim Halil Yıldız ile MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve 13 ilçenin adayları düzenlendi.
Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinde yapılacak olan seçim stratejiler konuşularak yerel yönetimde yapılacak çalışmalar ve uygulanacak stratejiler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Malumunuz olduğu üzere İlçe Başkan Adaylarımızın tamamı açıklandı. Ankara’da düzenlediğimiz bu toplantıyla 31 Mart seçimlerinde izlenilecek yol haritasını, önümüzdeki sürecin stratejisini belirlemek adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyemiz Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte toplantımızı düzenledik. AK Parti Şanlıurfa teşkilatları olarak seçimlere güçlü bir şekilde hazırız. AK Parti Şanlıurfa teşkilatı her zaman olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerinden de başarılı bir şekilde çıkacaktır. 31 Mart Yerel Seçimlerinin başta Şanlıurfa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcı olsun.” dedi.
AJANS URFA
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Oy yok size

X
X - 5 yıl Önce

Hayırlı olur işalah

Zaza
Zaza @X - 5 yıl Önce

Sen bu tabloda hayır göruyormusun? Ben görmiyorum.

SIRADAKİ HABER