AK Parti’de İl Başkanının istifası mı istendi?

AK Parti’de Eylül ayında yapılması beklenen kongre için aday adaylarının çalışmaları devam ederken, İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın istifasının istendiği öne sürüldü.

AK Parti’de İl Başkanının istifası mı istendi?

Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatında kongre süreci yaklaştı. Eylül ayında yapılması beklenen kongre için il başkan aday adayları kıran kırana rekabete devam ediyor.

Ankara kulislerinde AK Parti İl Başkanlığı için Nihat Çiftçi, Fevzi Demirkol, Mehmet Ekinci, İ. Halil Kızılelma, Ali Delioğlu, Abdurrahman Kırıkçı, Nihat Kılıç, Orhan Çelik, Bekir Kan ve Ali Acar isimleri konuşuluyor.

Siyasi kulisleri sarsan iddia ise il başkanları ile ilgili oldu. AK Parti Genel Merkezi’nin ülke genelinde 5 il başkanının istifasını istediği öne sürüldü.

İstifası istenen bu 5 il başkanı arasında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın da olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

Öte yandan bayramdan sonra istifa açıklamasının yapılması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nedim bardakçı
Nedim bardakçı - 4 yıl Önce

Vampir kan emici insan halen ak partide bir yönetici ise doğrusu şaşırdım.suruc olayında ben olsaydım onu o gün gürevden alırdım bir dahada bu kapıya yanaştırmazdım.hastanede polisler önünde 3 kişiyi öldürmek hangi kitabta yazar hangi kanunda yazar bahatin yıldız.Allah büyük gün gelir herşeyin hesabı sorulur sabır en büyük imtihandir .

Urfa
Urfa - 4 yıl Önce

Bahattin yıldız ne hizmet etti ,ne faydası var hatta zeynel abidin ,siverek belediye başkanının adını bile bilmiyorum bu adamlar ne iş yapıyor.Suşki ne yapıyor,urfaya ve Tüm ilçelere kayyum atansin. Sadece siverek ilçe başkanı Nedim hoca temiz,dürüst kişilik olarak çok sağlam biri ancak hizmet yapması engelleniyor ,bilerek pasiflestiriyorlar adamı.Sebep ne onu da herkes biliyor zaten

Kayyum
Kayyum - 4 yıl Önce

Siverek ve urfa büyükşehire kayyum atansin,siverekte belediye başkanı var mi yok mu belli değil! Nasıl bir seçim.yapmis sayın büyükler

SIRADAKİ HABER