Deva Partisi İlçe Başkanı Cuma Şirin ''Emir Eri Aramanın Sonucu Ortada''

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifasının yankıları devam ediyor.

Deva Partisi İlçe Başkanı Cuma Şirin ''Emir Eri Aramanın Sonucu Ortada''

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifasının yankıları devam ediyor.  Öğle saatlerinde istifasını sunan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifa gerekçesi her ne kadar sağlık gerekçesi gösterilse de son zamanlarda Siverek Belediyesinde süre gelen Belediye Başkanı Fethi Badıllı'nın görevlendirme bahanesi ile gitmesi ve Belediye Avukatına düzenlenen silahlı saldırı sonrası Belediye Başkanı'nın istifası akıllarda soru işareti bıraktı.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifası sonrası Deva Partisi İlçe Başkanı Cuma Şirin istfayı kendi sosyal medya hesabında değerlendirdi. Şirin; Kenti geliştirecek Belediye Başkanı profili aramak yerine emir eri aramanın sonucu ortada diyerek şunları kaydetti. '' Siverek belediyesindeki silahlı saldırı belediye başkanının istifa ile sonuçlandı. Belediye başkanını istifaya götüren şartları değiştirmeden muhtemelen sonuçları değişmeyecektir.

Kenti geliştirecek belediye başkanı profili aramak yerine emir eri aramanın sonucu ortada, bu kenti ileri taşımadınız, geriye götürdünüz. Halkın umutlarını, ideallerini ve hayallerini tükettiniz. Utanın!

Liyakat, adalet, kabiliyet ve ehliyet gibi değerler ve ilkeler yerine kişiye sadakati ve akraba kayırmacılığını ihdas ettiniz. Her yerden başarılı insanları harcamaya çalıştınız, tasfiye ettiniz. Patır patır dökülüyorsunuz, bu anlayışın sonu yönetim krizi, Bakan da istifa eder Belediye Başkanı da.

Kentin vizyonunu ileriye taşıyacak yüksek profilli Belediye Başkan adaylarını ve kenti kalkındıracak potansiyeli olan Meclis üyelerini seçmeyerek bu şehre yönetimsel anlamda ihanet ettiniz. Vebaliniz büyük. '' dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Kenti geliştirecek derken kendinden bahsediyor oysa! Bir zamanlar" Emir Eri "olmak için sıraya girenler şimdi eleştiri yapıyor

Sukij
Sukij - 3 yıl Önce

Bir zamanlar Emir Eri olmak için sıraya girenler şimdi de eleştiriyor ne günlere kaldık!

Hacıahmet öncül
Hacıahmet öncül - 3 yıl Önce

Teşekkür ederim. Gerçekler her zaman acıdır. İyi akşamlar.

SIRADAKİ HABER