Eski Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Eski Belediye Başkanı ve İnşaat Mühendisi Şeyhmus Aydın, 24 Mart 2019  yapılması öngörülen yerel seçimlerde, Siverek Belediye Başkanlığı için Ak partiden aday adayı olduğunu açıkladı. 

Şeyhmus Aydın'ın adaylığını açıklaması sosyal medyada ses getirdi. Şeyhmus Aydın'ın, bölgede kanaat önderi olmakla beraber her kesimden saygı ve itibar gören ayrıca bunu hem politik hem de sivil yaşamı boyunca üzerine düşen toplumsal ödevler ile ispatlamış ve her kesiminde kabul göreceği bir aday olarak kabul ediliyor. 

Aday adaylığı ile ilgili siverekgenclik.com'a açıklama yapan Aydın, aday adaylığı ile ilgili hemşerilerinden destek istedi. 

Şeyhmus Aydın kimdir ? 

Şeyhmus Aydın, 1950 'de Siverek'te doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Siverek'te tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İnşaat fakültesi öğrenimini 1979 da tamamlamıştır. Aydın, 1984-1989 dönemi belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra kendi mesleğine devam etmiştir 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir bu eksikti
Bir bu eksikti - 6 yıl Önce

Yeni sima istiyoruz,bunlar köşesine cekilsin artik

Mehmet Akçalı
Mehmet Akçalı - 6 yıl Önce

Siverek belediye başkanlığını en iyi yapacak biri varsa Ali Murat Bucak tır.Ali Murat Bucak aday olmasa biçilmiş kaftan olarak herkesin sevdigi,saygı duyduğu Sempatikligiyle herkesin gönlünden taht kurmuş "Hikmet Ardıl Bucak "olmalıdır.Bu kendi fikrimdir.

lacek
lacek - 6 yıl Önce

muttahit ve avukat istemiyoruz aday olarak.Mesela "Mimar "Olur.

En iyi aday siverek için bağımsız gelmeli
En iyi aday siverek için bağımsız gelmeli - 5 yıl Önce

Nerden nasıl buluyorlar bilmiyorum bu adayları aday dediğin siverek için kültürel ekonomik tek seferde bitecek bir alt yapı ile gelsin fabrika ile gelsin turizm ile gelsin söz ile değil icraat ile gelsin o tanınmış bu tanınmış şu tanınmış istemiyoruz Çalışkan ve ağalara boyun eğmeyecek birini istiyoruz

SIRADAKİ HABER