Fatih Bucak Cumhur İttifakı'nın dışında kaldı!

AK Parti Şanlıurfa ilçeleri için aday listesini açıklamasıyla birlikte Cumhur İttifakı kapsamında Siverek MHP'ye bırakılmadı ve MHP'nin Siverek İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak ismi böylece geri çekildi.

Fatih Bucak Cumhur İttifakı'nın dışında kaldı!
Bucak ailesinin önde gelen isimlerinden Fatih Bucak, aradığı siyasi unvanı Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) de bulamadı. 


24 Haziran Seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Fatih Bucak, 31 Mart yerel seçimleri için MHP'den aday adayı oldu. Seçimlere Cumhur İttifakı ile giren AK Parti ve MHP'de Siverek'te hangi partinin adayının açıklanacağı merak konusuydu.  AK Parti'nin Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasıyla Bucak'ın durumu da netleşti. 


AK Parti kentte sadece Harran ilçesi için MHP'ye jest yaparak adaylığı MHP Harran adayı Mahmut Özyavuz'a bıraktı. Siverek'te ise kendi adayı Şeyhmus Aydın'ı açıkladı. Böylece cumhur ittifakı doğrultusunda Fatih Bucak ismi geri çekilen isim oldu.


AJANS URFA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 5 yıl Önce

Ne ağası ne Paşa’sı tel gerçek var oda halk. Öyle yıkarım öldürürüm demekle olmuyor a şeytan küçesi orda hadi gel memlekete dahi gelemezsin sen artık

Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Fatih Ağa'ya haksizlik yapildi.Akp oy yok o zaman.

Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Fatih ağa pes etmemeli gerekirse Bağımsız aday olarak seçime girmelidir.

Sukij
Sukij - 5 yıl Önce

Fatih Ağa yı BAĞIMSIZ ADAY olarak istiyoruz.

Sukij
Sukij - 5 yıl Önce

Önce adayım Fatih Bucak diyeceksin ve Sonra Adayını geri çekeceksin! Mhp Fatih Ağa ya kalleşlik etti.Fatih ağa Bagimsiz aday olmalıdır.

Veli balıses
Veli balıses - 5 yıl Önce

Ben olsam intihar ederim akp mhp bu adamı kulandı.kulanılmış bir ağa siverekte işi bitmiştir bence

SİVEREK MANİFESTO
SİVEREK MANİFESTO - 5 yıl Önce

EYÜBİYE DE MEHMET EKİNCİ SİVEREK DE FATİH BUCAK CEYLANPNAR DA MENDERES ATİLLAYA YANLIŞ YAPAN KRİPTOLU KİŞİLER SONUÇLARI SANDIKTA GÖRECEKTİR

Kadıoğlu
Kadıoğlu - 5 yıl Önce

Fatih ağa adaylığı nı gerimi çekti

Zaza
Zaza @Kadıoğlu - 5 yıl Önce

Fatih ağa çekmedi geri,Mhp geri çektirdi.Fatih ağa ya mhp kalleşlik yaptı.


SIRADAKİ HABER