Fetret Devrinde Ayşe Çakmak Başkan Olursa ?

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifası sonrası yeni başkan kim olacak merak edilirken kulislere merak edilen isimlerin dışında bir başka isim konuşulmaya başlandı.

Fetret Devrinde Ayşe Çakmak Başkan Olursa ?

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın istifası sonrası yeni başkan kim olacak merak edilirken kulislere merak edilen bir başka isim konuşulmaya başlandı. 

Yeni Belediye Başkanı Perşembe günü yapılacak olan meclis toplantısı ile Siverek'in yeni Belediye Başkanını seçecek. Ancak AKP'li bazı yetkililerden Ayşe Çakmak'ın isminin ön plana çıkması daha önce ismi ön plana çıkan adaylardan daha güçlü göründüğü iddia edildi. Kulislerde Ayşe Çakmak'ın ismi ön plana çıkarken, Ayşe Çakmak'ın seçilmesi durumunda AKP'li Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın etkisi büyük olacak. Ayşe Çakmak uzun bir dönem AKP Siverek Kadın Kolları Başkanlığını yürütmüştü. Şimdi gözler Perşembe günü yapılacak olan meclis oylamasında. 

Ayşe Çakmak Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Siverek'te Resul Yılmaz'ın ve Şeyhmus Aydın'ın, Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile yaşadıkları olumsuzluklar nedeni ile yaşanan fetret devrine çözüm olacak mı ?. 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER