Milletvekili Gülpınar'dan çok sert tepki!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı M. Kasım Gülpınar, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayımlayan emekli amirallere tepki göstererek, “Bunu esefle kınıyorum” dedi.

Milletvekili Gülpınar'dan çok sert tepki!

Bir TV kanalında emekli amirallerin Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayımlamasını değerlendiren Milletvekili M. Kasım Gülpınar, bu bildiriyi demokrasiye zararlı bir hamle olarak değerlendirdiğini belirterek, “Yani siyaset mecrası herkese açık şimdi hodri meydan demek lazım. Eğer siyasette gözü olan, siyasete niyeti olan, ‘bu ülkeyi ben daha çok seviyorum’, ‘bu ülkeyi çok daha iyi idare ederim’ gayreti, söylemi içerisinde olan herkes için siyaset kapısı her partide açık. Her siyasi görüşe sahip insanlar siyasete atılıp o mecrada siyasi görüşlerini bildirebilirler. Ama ben siyasette yer bulamam, siyasette kolay kolay bir yere gelemem, benim seçilmem lazım, halkın gönlüne girmem lazım, halkın teveccühünü kazanmam lazım. Bunlar zor işler. Ben bu işi onun için hiçbir şekilde emek ve çaba sarf etmeden, direk dışarıdan geçmişe sahip olan sıfatları da kullanaraktan eski alışkınlıkları tekrar ettirerek, ‘ben tekrar siyasete müdahil olayım’ mantığı artık 15 Temmuz’dan sonra ben eminim ki bu halkın ve ülkemin gündeminden düşmüştür ve zaten düşmeye de mahkûmdur” dedi.

“BU METOTLAR ARTIK GERÇEKTEN BIKKINLIK VERDİ”

Gülpınar, bunlara gerekli cevap ve gerekli yanıtların mutlaka verileceğini sözlerine ekleyerek, şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasi adına herkes ülkenin demokrasisine dört bir elle sarılacaktır. Bundan benim hiçbir şüphem yok. Aksi takdirde sahip çıkmayanların gerçekten iyi niyetinden ciddi şüphe duyma durumunda kalacağız. Biz herkesin kendi vazifesini yapması taraftarıyız. Herkes kendi vazifesini yapsın. Siyaset, siyasetçilerin işidir. Herkes kişisel olarak görüşünü beyan edebilir ama bu şekilde eski alışkanlıklar tekrar edilerek, 100 kişi, 110 kişinin bir araya gelip ortak muhtıra niteliğinde bir hareket etmeleri gerçekten sağlıklı değil ve ben bunu esefle kınıyorum. Ümit ediyorum ki; Artık böyle bir hamle son olur. Bu metotlar artık gerçekten bıkkınlık verdi.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Saraçoğlu
Ahmet Saraçoğlu - 3 yıl Önce

Memleketimin değerli insanı, düşüncelerinize katılıyorum,naçizane düşüncem bunun gecistirilmemesi burunlarından fitil fitil getirilmesi gerekir. Çünkü yolumuza ,geleceğimize dinamitler döşeyenlere göz açtırmamak gerekir.sevgilerimle.

SIRADAKİ HABER