Siverek Belediyesinde Neler Oluyor ?

Siverek Belediyesinde istifalar devam ediyor...

Siverek Belediyesinde Neler Oluyor ?

Siverek Belediye Meclis Üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Celal Akıl ile Siverek Belediye Meclis Üyesi Selahattin İlhan görevlerinden istifa ettiler.

Celal Akıl ve Selahattin İlhan yaptıkları açıklamada istifalarıyla ilgili detayları daha sonra açıklayacaklarını bildirdiler. 

Daha önce Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş'ın istifa etmesi ve şimdi de meclis üyelerinin istifa etmelerinin ardından bu tür istifaların devamının geleceği konuşuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 18:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 5 yıl Önce

Vay,vay vay 55 ay keyif çat.secime kalmış 5 ay istifa et.bu gune kadar aklıniz neredeydi beyler.neyin peşindesiniz,neyi kovaliyorsunuz
Tilkinin gezip doneceği yer kürkçu dukkanıdır.bu ekip komple tasfiye edilecek.şafak yakindir

zaza
zaza - 5 yıl Önce

Tabiki rant kavgası baska ne olacak ki?

Karavar
Karavar - 5 yıl Önce

Belediye başkanını karalamak için böyle yapıyorlar. Bunların hepsi aynı!

sukij
sukij @Karavar - 5 yıl Önce

Belediye Baskaninin neyini karalayacak ki zaten kapkara oldu Resul! Secim oncesi 400 proje sozu verdi hani? Sadece bir park yaptı onunda adini kendi akrabasi olan birinin ismini koydu.

zaza
zaza @Karavar - 5 yıl Önce

Belediye baskani kendi kendine karaliyor kendini,ofisin yerine bir park yaptı kendi akrabasinin ismini verdi !Sanki kendi parasiyla yapmış

Samimi Siverek'li
Samimi Siverek'li - 5 yıl Önce

Her gün canım memleketim Siverek haberlerine bakıyorum.Allah razı olsun.Tarafsız habercilik yapıp bizi haberdar ediyorsunuz.Netice olarak Allah haklıya yardım etsin demekten başka diyeceğimiz olmaz.

SIRADAKİ HABER