Urfa'da Demokrat Parti'ye de aday çıkıyor!

Yerel seçimlerde Şanlıurfa'nın 3 ilçesinden Demokrat Parti'den aday çıkacağı öğrenildi. Üstelik adaylardan ikisi AK Parti'den geçiş yapacak isimler...

Urfa'da Demokrat Parti'ye de aday çıkıyor!
31 Mart seçimlerinde saflar belli olmaya başladı. 

AK Parti aday listesini açıklanmasıyla beraber Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, liste dışı kalmalarından dolayı yeniden aday olacaklarını duyurdu. Cumhur ittifakı kapsamında Harran'da adaylığı MHP'ye bırakan AK Parti'nin mevcut Harran İlçe Başkanı Mehmet Özyavuz'un da aday olacağı öğrenildi.  İki belediye başkanı da bağımsız mı yoksa başka bir partiden mi aday olacaklarını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını duyurdu. 

Başkanlar henüz açıklama yapmadı ancak izleyecekleri yol neredeyse kesinleşti. 

DEMOKRAT PARTİSİNE 3 İLÇEDEN ADAY

Menderes Atilla ve Mehmet Özyavuz'un yaptıkları istişare görüşmelerinin ardından Demokrat Parti'den aday olacağı neredeyse kesinleşti. 2015 seçimlerinde CHP'den aday olan Siverek eski Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın da siyaset hayatına bu seçimlerde de Demokrat Parti'den devam edeceği gelen kulis bilgileri arasında.

ÇATI ADAYLARINDA SON DURUM

Abdülhakim Ayhan'ın ise çatıyla birlikte hareket ettiği bu kapsamda Saadet Partisi'nden aday olabileceği tahmin ediliyor. 
Öte yandan çatı hareketinin merkez ilçelerde aday arayışı devam ediyor.


Mustafa ARISÜT-Özlem ÇELİK/KULİS HABER-AJANS URFA
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre can
emre can - 5 yıl Önce

kim bunlara oy verir artık.. altını üstünü yediler..

Zaza
Zaza @emre can - 5 yıl Önce

Resul un yediği gibi mi? Bavocularin yediği gibi mi?

SIRADAKİ HABER