Büyükşehir Belediyesinden Spora Tam Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Amatör Spor Haftası dolayısıyla "Spor varsa sağlık var, Spor varsa dostluk var, Spor varsa hayat var" sloganları ile tüm Şanlıurfalıları spor yapmaya davet etti.

Büyükşehir Belediyesinden Spora Tam Destek

5-11 Ekim Amatör Spor Haftası Şanlıurfa'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri Ahmet Alpay, Halaf Tokmak ile İl Hakem Kurulu Başkanı Hakem Hasan keser Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde belediye bünyesinde farklı branşlarda amatör bir ruhla spor faaliyetlerini profesyonel imkanlarla sürdüren gençlerle bir araya geldi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüğünde Türkiye’nin en genç ili konumunda olan Şanlıurfa’da amatör düzeyde spor yapan sporculara profesyonelleşmeleri yönünde maddi ve manevi her türlü desteği vermek, her yaştan insanın spor yapmasını ve farklı branşlara yeni sporcular kazandırmak hedefiyle çalıştıklarını belirten heyet, "Sloganımız spor varsa sağlık var, spor varsa dostluk var, spor varsa hayat var... 5-11 Ekim Amatör Spor Haftamız kutlu olsun diyoruz ve herkesi spor yapmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER