SURUÇLU GENÇLERDEN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

SURUÇLU GENÇLERDEN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

SURUÇLU GENÇLERDEN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Malatya’da düzenlenen Türkiye finallerinde Şanlıurfa’mızı temsil eden ve Şanlıurfa’nın tek Hokey takımı olan Suruç Hokey Spor Kulübü namağlup bir şekilde Türkiye şampiyonu oldu.

Suruç Hokey Spor Kulübü yapılan müsabakalarda; Adana Büyükşehir Hokey, Fatsa Hokey, Konya Selçuklu Hokey, Malatya Anadolu Ateşi Hokey, İstanbul Esenyurt Hokey Spor Kulüpleri gibi birçok takımı yenme başarısı gösterdi. Kulübün bu büyük başarısı başta Suruçlu gençler olmak üzere Şanlıurfalıları son derece sevindirdi.

Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın tek Hokey Spor Kulübü olan bu takımın çok büyük bir başarı elde ettiğine değinerek şunları kaydetti: “Suruçlu genç şampiyon sporcularımızı ve antrenörümüz Abit Bostancı’yı tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere bu güne kadar destek olan Suruç kaymakamımız Kenan Aktaş ve emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarılı sonuç sonrası birçok sporcumuz Türkiye Salon Hokeyi milli takımına çağrıldı. Bu gurur verici bir durumdur. İnanıyorum ki önümüzdeki zamanlarda bu başarılar devam edecektir” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER