Suriyeli Çocuklar İçin Gönderilen Yardımlar Sahiplerine Ulaştırıldı

Suriyeli Çocuklar İçin Gönderilen Yardımlar Sahiplerine Ulaştırıldı...

Suriyeli Çocuklar İçin Gönderilen Yardımlar Sahiplerine Ulaştırıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Ülkelerinde ki iç savaştan kaçarak Siverek ilçesine yerleşen Suriyeli mülteci çocuklar için İlçe Kaymakamlığı ile Siverek'te faaliyet Gösteren Siverek Yardımlaşma Derneği(SİYAR DER) iş birliğiyle Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan eski 100 yataklı devlet hastanesinin ikinci katı okul olarak düzenlenerek Suriyeli çocuklar için eğitim öğretime açılmıştı. 

      250 Çocuğun eğitim gördüğü okula İstanbul Siverekliler Derneği tarafından gönderilen kışlık elbiseler ve ayakkabılar okula teslim edildi. Siyar-Der Başkanı Ramazan Baylan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. 


      ''İstanbul'da yaşayan Siverekli hemşerilerimizin göndermiş olduğu yardım kolilerini Okul'da bulunan idarecilere teslim ettik. Bunların içinde hazır yemek, elbise, kaban, ayakkabı gibi temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Öğrencilerin ihtiyaçlarını belirledikten sonra ona göre tüm öğrencilere dağıtalacak olan yardımların ulaşmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkkür ediyorum'' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER