Türk Eğitim Sen İş kur Personel Sayısı Arttırılsın

Türk Eğitim Sen İş kur Personel Sayısı Arttırılsın

Türk Eğitim Sen İş kur Personel Sayısı Arttırılsın

    Yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasınıgeride bıraktık. Sorunsuz bir eğitim öğretim yılı dilekleriyle başladığımız buhafta içerisinde kulaktan kulağa dolaşan bir haber tüm eğitimcilerin veidarecilerin neşesini kaçırdı. 


      Bu sene okullarda İş kur pesoneligörevlendirmesinin kısıtlı bir sayıda yapılacağı ve bu yüzden birçok okula iş kurpersoneli gönderilmeyeceği haberi öğretmenlerimizin ve idarecilerimizinmotivasyonunu oldukça düşürmüştür. Etkili bir sınıf yönetimigerçekleştirebilmek için sorunsuz olması gereken ,önemli unsurlardan biri desınıfın fiziksel durumudur. 


      Eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesiiçin sınıfın ısısı, ışığı uygun bir şekilde ayarlanmalı ve sınıfta düzenli birşekilde temizlik yapılmalıdır. Çünkü "eğitim" olarak tanımlanan davranışdeğişikliği ancak uygun ortamlarda gerçekleşir. Aksi takdirde öğrenci okulagelmekten rahatsızlık duyacak, temiz olmayan ve soğuk sınıflarda ders almakistemeyecek ve eğitim öğretim sürecinden psikolojik olarak uzaklaşacaktır.


    SİVEREK TÜRK EĞİTİM SEN ailesi olarak bukonuya en kısa zamanda açıklık getirilmesini diliyor, gerekli sayınınarttırılması ve taşıma merkezlerine personel tahsis edilmesi talep ediyoruz.240 bin nüfuslu ilçede 160 kişilik iş kur personeli yetersiz ve Siverek içinhaksızlıktır.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER