160 kiloya ulaşan eşi için yardım bekliyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Şirinkuyu mahallesinde yaşamını sürdüren Kemal Yıldırım Obezite hastalığına bağlı sorunlarından dolayı 160 kiloya ulaşan eşi Mürvet Yıldırım’ın zayıflaması için yardım bekliyor.

160 kiloya ulaşan eşi için yardım bekliyor

10 yıl önce Ankara’da boğazında tespit edilen zehirli guatr ameliyatından sonra bir süre sağlığına kavuşan Mürvet Yıldırım (50) 6 yıldır her geçen gün aldığı kilodan dolayı yerinden kalkamaz hale geldi. 160 kilo’ya ulaşan kadın yetkililerden destek bekliyor.

Yaklaşık 6 yıldır her geçen gün kilo alarak yerinden kalkamaz hale gelen eşinin eski sağlığına kavuşması için yetkililerden yardım bekleyen Kemal Yıldırım (54) şunları kaydetti. ‘’Eşim daha önce sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürüyordu, 10 yıl önce boğazında zehirli guatrı tespit edilince bizde Ankara’da ameliyat yaptırdık, 3 yıl boyunca sağlıklı bir şekilde kendi işini ve ev işlerini kimseden yardım almadan yapıyordu. Bir süre sonra rahatsızlanınca hastaneye götürdük rahatsızlığı devam ettikçe kiloları da artmaya başladı, 6 yıldır kilolarla mücadele veriyoruz. Hangi doktora götürdüysek çaresini bulamadık, eşimin eski sağlığına kavuşması için yetkililerden ve sağlık bakanlığımızdan bizlere bir el uzatmasını istiyoruz’’ dedi.

160 KİLO’YA ULAŞTI

Eşiyle birlikte tek başına yaşamını sürdüren Kemal Yıldırım eşinin rahatsızlığından dolayı çalışamadığını belirterek şunları söyledi. ‘’Eşim sağlıklı iken evde bana ihtiyacı yoktu, ama 6 yıldır her geçen gün durumu ağırlaşıp kiloları artınca bende kendisine bakmak zorunda kaldım. Evde çalışanımız yok zor şartlar altında yaşamımızı sürdürüyoruz, eşimin tekrardan eski sağlığına kavuşmasını istiyorum’’ diye konuştu.

-ESKİ RESİMLERE BAKARAK ZAYIFLAYACAĞI GÜNÜ BEKLİYOR

Evde çaresiz bir şekilde yerinden kalkamaz hale gelen Mürvet Yıldırım eski resimlere bakarak zayıflayacağı günü dört gözle beklediğini ifade ederek şunları kaydetti. ‘’Ben eskiden çok zayıf biriydim, boğazımdan guatr ameliyatı olduktan sonra her yıl kilo almaya başladım. 6 yıldır her yıl kilolarım arttı, doktorlara başvurdum tüm imkânları kullanmama rağmen hiçbir çaresini bulamadık. Her geçen gün kilo alıyorum şuan 160 kiloya ulaştım, yerimden kalkamıyorum eski sağlığıma kavuşmam için devletimizden destek bekliyorum, bana yardım etsinler eski günlerime dönmek istiyorum’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER