İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Büyük Başarı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde tüm Türkiye'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu bayan voleybol takımından büyük başarı.

İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Büyük Başarı
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde tüm Türkiye'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu bayan voleybol takımından büyük başarı. 


İlçede yapılan müsabakalarda İlçe şampiyonluğunu elde eden bayan voleybol takımı Şanlıurfa'da İlçemizi temsil edecek. İl'de yapılan maçları kazanmaları durumunda bölge ligine yükselecek olan takım daha sonra Türkiye liginde ilçemizi temsil etme hakkı kazanacak. 


Osman Esat Efendi İmam Hatip bayan Voleybol takımının Koçu Muhammed Batur yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Geçen yıl ilçe şampiyonu olarak ilçemizi, il'de temsil etmiştik. Bu yılda ilçe şampiyonu olmaktan çok mutluyuz. İmam hatip deyince insanlar, bir çok sosyallikten uzak, sadece dini eğitim verilen okullar olarak düşünüyor. Ama kız öğrencilerimizin iki yıldır gösterdikleri başarı durumun böyle olmadığının bir kanıtıdır. Ben oyuncularımın sadece oyundaki başarılarını değil, oyun içindeki genel ahlaki davranışlarınıda hayranlıkla seyrettim. İmam hatip okulu olarak dini bilginin yanında, ahlaklı sporcular da yetiştirebiliyor olmaktan gurur duyuyorum. Tüm oyuncularıma, desteğini bizden esirgemeyen okul idarecilerimize ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyorum. İlçemizi önümüzdeki maçlarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız'' dedi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER