Vali Erin Suriye’de: Hem bilgi aldı hem de maç yaptı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Telabyad’da yapımı devam eden tesis çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Telabyad’da, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden tesis çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yetkililerden bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü danışmanlık ve desteğinde, Telabyad Mahalli Meclisi nezaretinde devam eden suni çim saha, voleybol ve futbol sahalarında incelemelerde bulunan Vali Erin, tesislerden yararlanan vatandaşlarla da voleybol maçı yaptı.

Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren, yerel meclis üyeleri ve bazı korumalardan oluşan Vali Abdullah Erin’in takımı, sık sık oyuncu değiştirse de yerel voleybolculara üstünlük sağlayamadı. Bir saate yakın süren mücadele Şanlıurfa takımının Telabyad takımını galibiyetlerinden dolayı tebrik etmesiyle sona erdi.

Barış Pınarı Bölgesinde huzur ve güven ortamının hakim olduğunu belirten Vali Erin, bölge halkının her yönden kalkınması, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için bölgeye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

AjansUrfa

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER