Kategoriler

İşte sınav günü açık olacak müdürlükler!

Şanlıurfa Valiliği, sınava girecek öğrencilerin işlemlerini yapabilmesi için açık olarak nüfus müdürlüklerini duyurdu.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS), 20 Haziran 2020 Cumartesi günü, birinci oturumu 09:30’da ikinci oturumu 11:30’da olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.

Sınava katılacak öğrencilerden, kayıp veya değiştirme nedeniyle T.C. kimlik kartı almak için nüfus müdürlüklerine başvuranlara fotoğraflı, imzalı­mühürlü/barkodlu­karekodlu 'Geçici Kimlik Belgesi'düzenlenebilmesi ve MERNİS nüfus bilgilerinde sorun olan öğrencilerin bilgi güncellemesi işlemlerinin yapılabilmesi için 20 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 09.30 – 11.30 arası İlimiz il ve ilçe nüfus müdürlükleri açık bulundurulacaktır.

27 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) nedeniyle Şanlıurfa İli Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Birecik, Siverek ve Viranşehir ilçelerindeki Nüfus Müdürlükleri 07.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

28 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2020-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) sınavı nedeniyle de Şanlıurfa İli Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Birecik, Siverek ve Viranşehir ilçelerindeki Nüfus Müdürlükleri 07.00 – 15.30 saatleri arasında açık olacak.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sumud Filosu'na destek konvoyu
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Siverek Gençlik Merkezi'nde eğlenceli etkinlikler
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Siverek'te narkotik operasyonu: Kokain ve 210 bin lira ele geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Şener Üşümezsoy canlı yayında sinirlendi: Beni çıldırtıyorsunuz
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da hissedilen deprem: AFAD açıklama yaptı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Dışişleri Bakanlığı: Alıkonulan Türk aktivistler için gerekli girişimlerde bulunuldu
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Ayşe Barım hakkında tahliye kararı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Acı olay… Temizlik için kuyuya indiler, hepsi yaşamını yitirdi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil Siverekli yayaların arasına daldı: 3 ölü 3 yaralı
SİVEREK
54 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Gazze Protestosu: Gazze çocuk mezarlığına dönüştü