Kategoriler

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Emeklilere bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap

İyi Parti lideri Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen teşkilat toplantısında konuştu.

Akşener, emeklilere bir önce 11 bin lira seyyanen zam yapılması gerektiğini söyleyerek CUmhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Akşener, açıklamalarında "Ahlat'tan sana sesleniyorum sayın Erdoğan! Emeklilerimiz için 5 bin lira seyyanen zam vermeyi düşünüyormuşsun. Şimdiden söyleyeyim, kabul etmiyoruz. Bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap. Kimseyi kandıramazsın, ülkemizin bunu karşılayacak gücü var!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınına konuk oldu. Burada, Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Şahin, emeklileri yakından ilgilendiren bir çıkışa imza attı. Programda "Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusuna cevap veren Şahin, "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fatih Şahin'in açıklamalarının ardından kulisler hareketlendi. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 5 bin TL seyyanen zam verileceğini cumartesi günü Ankara'da yapacağı mitingte açıklayacağı öne sürüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
69 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
117 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
124 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı