Kategoriler

Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:

GÖRÜŞME TALEBİ BAŞKANLARDAN

Alınan bilgilere göre görüşme talebi belediye başkanlarından geldi. Üç belediye başkanı da kendi şehirleri açısından taleplerde bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, atık yönetimi için arazi konusunu görüştü.

Adana ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanları Zeydan Karalar ve Ahmet Akın ise kentsel dönüşüm konusunda rezerv alan desteği istedi. Bu alanda iş birlikleri yapılacak. İlgili bürokratlar konuyla ilgili çalışacak.

'İŞ BİRLİĞİ VURGUSU'

Bakanlıkta gerçekleşen kabulle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Kurum, “Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı Bakanlığımızda ağırladık. Yerel yönetimlerimizle iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
26 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan üniversite öğrencilerine anlamlı ziyaret
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak engellilerle bir araya geldi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da Piknik Tüpü Patlaması: 2 Yaralı, Binada Büyük Hasar
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Yenişehir'de 15 Sokağı Yeniledi
SİVEREK
3 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İkinci engelli hakları planımızın çalışmalarına başladık
SİVEREK
21 Kez Görüntülendi.
Siverek Engelliler Derneği'nin hak mücadelesi sonuç verdi
SİVEREK
7 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor 2-1 Onikişubat Spor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
SİVEREK
55 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Millet Meyve Bahçeleri projesinde ikinci etapta sona gelindi
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Viranşehir’de kaçak et taşıyan araç yakalandı