Kategoriler

El Konulan FETÖ Dershanesi ücretsiz eğitim merkezi oldu

El Konulan FETÖ Dershanesi ücretsiz eğitim merkezi oldu

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında el konularakİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen dershane binasında ücretsiz eğitimmerkezi oldu.

GüneyMahallesinde bulunan 3 katlı dershane binası, Halk Eğitim Müdürlüğüncegörevlendirilen öğretmenlerce verilecek üniversiteye hazırlık kursları kaynakkitaplarının da ücretsiz olarak karşılanacağı belirtildi.



Çalışmalarınıyerinde inceleyen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdülkerim Yavuz ileİlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu binada ücretsiz eğitim gören  öğrencileri gezerek sınavlara hazırlanmalarıkonusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler ile sohbet etti.


Öğrencilerintaleplerini dinleyen Abdülkerim Yavuz, "Bir tesisi daha Milli EğitimMüdürlüğüne kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Malumunuz bu bina geçtiğimiz yılFEM dershanesi olarak faaliyet gösteriyordu.  Fiziki olarak çok iyi bir bina, zaten dershaneolarak yapıldığı için bu işe çok uygun bir durumda burada öğrencilerimizihiçbir ücret almadan en iyi şekilde sınavlara hazırlanmalarını sağlıyoruz"dedi.


310  lise mezunu öğrencinin sınava hazırlandığıbinanın yıl boyunca açık kalacağı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
2 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
20 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
115 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
95 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası
SİVEREK
97 Kez Görüntülendi.
Sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı!