Kategoriler

Emekli Öğretmen Okay'dan Başkan Bucak'a Teşekkür

Toplantıda Siverek'te görev yapmış öğretmenleri isimleri parklara verildi.

Toplantıda Siverek'te görev yapmış öğretmenleri isimleri parklara verildi.

     Siverek Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısı Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı.
     Yapılan toplantıda meclis gündeminde bulunan Belli Süreli Geçici işçi çalıştırılması, Tam zamanlı sözleşmeli personel istihdamının görüşülmesi meclis gündemindeydi. Bir diğer gündem maddesi de İmar komisyon kararı gereği emekli öğretmenlerden Atiye Okay, Turan Korkmaz' ile Urfa kurtuluş mücadelesine Katılan İzol Aşiret Reisi Bozan Ağa ile Cumhuriyetin ilk dönemlerinde Siverek Müftlüğü yapan Müftü Osman Efendi'nin ismi ilçede ki çeşitli parklara ve caddelere verildi.

OKAY'DAN BUCAK'A TEŞEKKÜR

     İsminin parka verildiğini duyan Emekli öğretmen Atiye Okay ise sitemize yaptığı açıklamada, "Unutulmamak, gençlere örnek gösterilmek, öğretmenlerin motivelerini arttırmak çok anlamlı. Bu konuda emek harcayan Siverek Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Bucak Bey'e, değerli meclis üyeleri'ne en önemlisi de kadirşinas Siverekli hemşehirlilerime teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamımda da onlara layık olacağıma söz veriyorum" dedi.


Haber: Merkezi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Siverek'te "Arayış" Romanı İçin Yoğun Katılımlı İmza Günü
SİVEREK
5 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor, Malatya deplasmanından 3 puanla döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: Bir polis şehit oldu
SİVEREK
35 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan üniversite öğrencilerine anlamlı ziyaret
SİVEREK
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak engellilerle bir araya geldi
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da Piknik Tüpü Patlaması: 2 Yaralı, Binada Büyük Hasar
SİVEREK
12 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Yenişehir'de 15 Sokağı Yeniledi
SİVEREK
5 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İkinci engelli hakları planımızın çalışmalarına başladık
SİVEREK
22 Kez Görüntülendi.
Siverek Engelliler Derneği'nin hak mücadelesi sonuç verdi
SİVEREK
7 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor 2-1 Onikişubat Spor