Kategoriler

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni askerlik sistemine ilişkin açıklama

Bakanlıkların mutabık kalması durumunda Cumhurbaşkanlığı onayına sunulacak

Milli Savunma Bakanlığı gündemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yeni askerliğe ilişkin tekliflerin kanun taslağına konulduğu bildirildi.
Bakanlık FETÖ ile mücadele kapsamında 15 Temmuz 2016'dan bugüne kadar, 16 bin 540 personel hakkında ihraç işlemi gerçekleştirildiğini ve 6 bin 154 personel hakkında adli ve idari sürecin devam ettiğini duyurdu.
Savunma Bakanlığı'nın açıklamaları şöyle:

"OHAL'in kalkmasından bugüne kadar bakan onayı ile 1425 personel hakkında ihraç işlemi gerçekleştirilmiş, 150 emekli personelin rütbeleri geri alınmıştır. Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinde edinilen bilgiye göre, S-400'lerle ilgili ilk sevkiyatın Haziran ve Temmuz aylarında yapılacağı, F-35'lerin ise Kasım ayında Türkiye'ye geleceği ve Malatya'da konuşlandırılacağı belirtildi.


Yeni askerlik sistemiyle ilgili çalışmaların devam ettiği, tekliflerin kanun taslağına konulduğu ve bakanlıkların mutabık kalması durumunda Cumhurbaşkanlığı onayına sunulacak."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
8 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Sumud Filosu'na destek konvoyu
SİVEREK
2 Kez Görüntülendi.
Siverek Gençlik Merkezi'nde eğlenceli etkinlikler
SİVEREK
9 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Siverek'te narkotik operasyonu: Kokain ve 210 bin lira ele geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Şener Üşümezsoy canlı yayında sinirlendi: Beni çıldırtıyorsunuz
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da hissedilen deprem: AFAD açıklama yaptı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Dışişleri Bakanlığı: Alıkonulan Türk aktivistler için gerekli girişimlerde bulunuldu
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Ayşe Barım hakkında tahliye kararı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Acı olay… Temizlik için kuyuya indiler, hepsi yaşamını yitirdi
GÜNDEM
77 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil Siverekli yayaların arasına daldı: 3 ölü 3 yaralı
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Gazze Protestosu: Gazze çocuk mezarlığına dönüştü