Kategoriler

Miyalan'da Referandum Kavgası 2 Ölü ve Yaralılar Var

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde oy kullanma sırasında akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde oy kullanma sırasında akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı. 


Edinilen bilgilere göre Çermik ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan Yabanardı (Miyalan) mahallesinde seçim sandığının kurulduğu okul bahçesinde bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada Abdullah Yıldız ve oğlu Şeyhmus Yıldız hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan İdris Yıldız ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralılar yapılan ilk müdahalelerinin ardında Urfa'daki hastanalere sevk edildiler. Jandarma hastane bahçesinde geniş güvenlik alırken hastane girişin de jandarma ve polis bekliyor.Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
151 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB’de Su Krizi: Üretim ve İstihdam Tehlikede
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
Siverek’te İUP kura çekimi tamamlandı: 355 kişi belirlendi
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Siverek’te 50 Ton Bozuk Tavuk Ele Geçirildi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Şanlıurfa İl Birincisi Oldu
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da kaçakçılara darbe üstüne darbe! Binlerce ürün ele geçirildi
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da toplu taşıma 20 ay ücretsiz oldu: Kimler yararlanacak?
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel fiyatlar
SİVEREK
108 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
54 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!