Kategoriler

Özgür Özel'den iktidar iddiası: Seçimi kazanamazsak o gece siyaseti bırakırım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde CHP'yi iktidar yapamaması durumunda seçim gecesi siyaseti bırakacağını söyledi. Özel, "Ben kaybedilmiş seçimin şarkısını bile terk etmek gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Türk siyasetinde son dönemde yoğun bir trafik yaşanıyor...

Terörsüz Türkiye süreci, belediyelere yönelik operasyonlar, yangınlarla mücadele, ekonomi derken gözler, yavaş yavaş seçim dönemine çevriliyor.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekonomim'den Vahap Munyar'a ekonomi ve siyaset gündemi ile ilgili konuştu.

Özel, basın mensupları ile geçmişteki hatalar üzerine sohbetler gerçekleştirdiklerini aktardı.

"SEÇİMİ KAZANAMAZSAK O GECE BIRAKIRIM"

Özel, konuşmasında CHP Genel Başkanı seçildiği Kurultay'da verdiği sözü anımsatarak, "Seçimlerde birinci parti olarak çıkamazsak o gece siyaseti bırakacağım. Ben kaybedilmiş seçimin şarkısını bile terk etmek gerektiğine inanıyorum. Nitekim yerel seçimlerde daha önce kullanılmış şarkıları geride bıraktık." şeklinde konuştu.

Özel, yurttaşların beklentisinin "Yasaksız Türkiye, vizesiz Avrupa" olduğunu dile getirdi.

TOPLUM İNANMIYOR"

"Vatandaşın, 'CHP gelirse ekonomi düzelir, Türkiye Avrupa Birliği’ne (AB) tam üye olur' diye düşünmesine önem vereceğiz" diyen Özel, İBB'ye yönelik operasyonlara ilişkin de konuştu.

Özel, gerçekleştirdikleri mitingler sonrası yapay zeka desteği ile analiz edilen anketler yaptırdıklarını belirterek şunları aktardı:

Bir kere toplumun yüzde 70’i, AK Parti’nin ve hükümetin oluşturmaya çalıştığı, 'Bunlar çaldılar' algısına inanmıyor. Oluşturulmaya çalışılan algıya karşı, 'Tencere dibin kara, seninki benden kara' gibisinden bir tutumu doğru bulmuyoruz. Vatandaşın şunu görmesini, anlamasını istiyoruz: Bunlar birbirini satmıyor, iftiraya teslim olmuyor, karşıladıkları krize dönük başarılı bir yönetim sergiliyor.

CHP Lideri Özel, mitinglerde ekonomi üzerine konuşmaları devam ettireceklerini belirterek konuşmasını noktaladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak müjdeleri sosyal medyada hesabından duyurdu
SİVEREK
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak müjdeleri sosyal medyada hesabından duyurdu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Jandarmanın yeni paşası! Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da korkutan deprem
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
AK Parti'nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Rusya son 73 yılın en şiddetli depremini yaşadı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Rusya'nın doğusunda 8.8'lik deprem: Bir kasaba sular altında kaldı! OHAL ilan edildi
SİVEREK
13 Kez Görüntülendi.
Fatma Şahin tarımda "Gaziantep" modelini anlattı: Yeni bir üretim devrimine imza atıyoruz
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel'den iktidar iddiası: Seçimi kazanamazsak o gece siyaseti bırakırım
SİVEREK
24 Kez Görüntülendi.
Siverek KYK Yurduna "Koçali Aymaz" İsmi verilsin