Kategoriler

Şanlıurfa ve 14 ilde büyük operasyon!

FETÖ 2012-2015 yıllarında Mersin Üniversitesindeki (MEÜ) kız öğrenci oluşumuna ilişkin Mersin merkezli aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu 15 ilde operasyon düzenlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 2012-2015 yıllarında Mersin Üniversitesi'nde kız öğrenci yapılanmasıyla ilgili operasyon için harekete geçti. 



Ekipler, Büyük Bölge Talebe Mesulü (BBTM), Bölge Talebe Mesulü (BTM), ev ablası ve mezuncu olarak faaliyet yürüten şüphelilerle ilgili yaptığı araştırmalarda 19 kişiyi tespit etti.



Ekipler Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu Mersin, Adana, Amasya, Ankara, Batman, Çorum, Gaziantep, Hakkari, Hatay, İzmir, İstanbul, Konya, Nevşehir ve Sakarya illerinde düzenlediği operasyonla 10 şüpheli gözaltına alınırken, 9 şüpheli için yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
91 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
İBB operasyonunda yeni dalga! Beyoğlu Belediye Başkanı dahil 42 kişi gözaltında
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Ekrem İmamoğlu: Seçime giremezsem başka adayı desteklerim
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Hakan Fidan: YPG Suriye'de oyunbozan rolünde
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül: Silahlarını teslim etsinler, terör bitsin
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
İBB'ye yeni dalga operasyon: 14 kişiye daha gözaltı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sındırgıda'daki depremde yıkılan binayla ilgili jet soruşturma! 2 kişi gözaltında
SİVEREK
32 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesinden öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediyesi
SİVEREK
18 Kez Görüntülendi.
Şener Üşümezsoy yine nokta atışı yaptı: Balıkesir için 1 ay önce uyardığı ortaya çıktı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de yıkılan bina sabahın ilk ışıkları ile havadan görüntülendi