Kategoriler

Şanlıurfa’da sahte kamu görevlisi yakalandı

Şanlıurfa'da "kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle telefon dolandırıcılığı" yapan M.I. isimli şüpheli, odun sobası içine gizlediği suç aletleriyle birlikte yakalandı.

 Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, M.I.'nin telefon dolandırıcılığı yaptığı tespit edildi.

 KOM Şube ekipleri ve Harran İlçe Jandarma Konutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda M.I., Harran'daki ikametinde yakalandı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada, odun sobası içine gizlenmiş şekilde 1 dizüstü bilgisayar, 2 tuşlu cep telefonu, 7 dokunmatik cep telefonu, 1 taşınabilir modem, 1 bluetooth kulaklık, 1 hafıza kartı, 2 usb dağıtıcı, 1 telefon şarj cihazı ve 5 sim kart ele geçirildi.

M.I., adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı
SİYASET
68 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Erken seçim hevesi boşuna, seçimler zamanında olacak, taviz yok!
SİVEREK
114 Kez Görüntülendi.
Siverek'te Bungalov evler faaliyete geçiyor
SİVEREK
59 Kez Görüntülendi.
Siverek'te sahtecilik operasyonu: Çok sayıda çalıntı motosiklet ele geçirildi
SİYASET
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak: “Birlik ve beraberlik içinde bir bayram olsun
GÜNDEM
69 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bayram öncesi sıkı denetim! 11 bin 261 personel görevde
GÜNDEM
165 Kez Görüntülendi.
Başkan Gülpınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı