Kategoriler

Siverek Belediye Başkanı'nın Toplantısında Gerginlik

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çalışan gazeteciler basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın basın açıklamasında başkanla gazeteciler arasında yaşanan gerginlik yüzünden gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

 GAZETECİLER BELEDİYE BAŞKANINA SORUYOR” GAZETECİLER KİME ÇALIŞIYOR AÇIKLA BAŞKAN ?”

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çalışan gazeteciler basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın basın açıklamasında başkanla gazeteciler arasında yaşanan gerginlik yüzünden gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

Sayıştay’ın açıkladığı 2017 raporunun yayınlanması üzerine, söz konusu rapor için Belediye’de makam odasında açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Sayıştay’ın yayınladığı raporunda bir dizi yanlışlıklar olduğunu iddia ederek, gazetecilere yönelik açıklama yaptığı esnada “Gazetecilerin kime çalıştığını” bildiğini belirtmesi üzerine, Gazeteciler kime çalışıyoruz?  Sorusunu yanıtsız bırakması üzerine gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

Gazeteci Şükrü Dolaş, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın “Gazetecilerin kime çalıştığını” iddiasını ispat etmesi için diretmesi üzerine soruya cevap vermeyen Belediye Başkanı Yılmaz,  gazeteci Şükrü Dolaş basın açıklamasını ve makam odasını terk ederken arkadaşları onu tutmaya çalıştı şükrü Dolaş gazeteci arkadaşlarıyla konuşurken ses tonunu yükselmesi üzerine Belediye Başkanı Resul Yılmaz arkasından bağırarak “Bağırma Lan”  demesi üzerine diğer gazeteciler Belediye hizmet binasını terk ettiler. 

Siverek’te çalışan basın mensupları olarak “Bizde Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a soruyoruz. Kast ettiğiniz gazeteciler kimler ve kime çalışıyorlar. Kamuoyunun önünde açıklamasını talep ediyoruz” dediler. 


Yorumlar

Zaza 7 Yıl Önce

Tabiki gazetwciler Siverek halkina çalisiyor.Sanami çalussin Resul bey!Yanindayiz özgür gazete

Kırvar 7 Yıl Önce

Resul,gazeteciler Halka çalişıyor.Sen istiyorsun ki sana calissinlar ama olmaz bu.Kimseyi tehdit etme Biz sana fakir cocugusun diye oy verdik unutma!

xellexanlı 7 Yıl Önce

Tavlaci cocugu ,fakirdir ,zavalidir diye sana oy verdik demeki büyüdün ve gazetecileri tehdit edecek seviyeye geldin haa?Sivereklileri küçüge alma Resul,Gazeteciler Vatandasa calisiyor var mi diyecegin?

Kaddar kerim 7 Yıl Önce

Gazete Sivereklilere calisiyor bay Resul! var mi diyecegin? Alismissiniz herkes size yalakalik yapmaya dimi?

Mehmet Akçalı 7 Yıl Önce

Gazeteciler işini yapiyor,varsa bir yanlislik kibarca anlatirsin.Gazetecilerimizi Zan antinda birakacak seyler demeniz şık olmamiş.Zaten Siverek te bir avuc Gazetecimiz var ve kiymetlerini bilmeliyiz.

Daha Fazla Haber
SİVEREK
39 Kez Görüntülendi.
Siverek'te 'çöp konteynersiz yaşam' projesi başladı
SİVEREK
66 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa Valiliğinden Dumlupınar Ortaokulu için yazılı açıklama
SİVEREK
53 Kez Görüntülendi.
Siverek’te iş yerine silahlı saldırı!
SİVEREK
73 Kez Görüntülendi.
DEM Parti Eş Başkanı Sezai Temelli, Siverek’te Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'daki okul saldırısıyla ilgili haber yapan Sabah gazetesi muhabiri gözaltına alındı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kahramanmaraş'ta okul saldırısında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Nevzat Bahtiyar'a 17 yıl hapis cezası
SİVEREK
11 Kez Görüntülendi.
Okullarda yaşanan silahlı saldırılara ilişkin paylaşım yapan 83 şüpheliye gözaltı kararı
SİVEREK
23 Kez Görüntülendi.
MEB: Kahramanmaraş saldırısı için müfettişler görevlendirildi
SİVEREK
45 Kez Görüntülendi.
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 4 ölü