Kategoriler

Siverek Belediyesi Kırsalda Yol Kalitesini Artırıyor

 Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen kırsal yol çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

Ekipler, Karakoyun kırsal mahallesinde bulunan 3 kilometrelik grup yolunda PMT kalker serimi çalışmalarına başladı. 

Şanlıurfa Karayolu ile Karakoyun Mahallesi ve çevre köyleri birbirine bağlayan yolun altyapısı, asfalt öncesi hazırlık kapsamında malzeme serimi, silindir ile sıkıştırma ve sulama çalışmalarıyla güçlendiriliyor.

Kırsal Hizmetler Müdürü Muzaffer Parlak, yolun kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Parlak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Bucak’ın talimatıyla Karakoyun kırsal mahallemizde PMT malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. En kısa sürede bu çalışmayı tamamlayarak sathi kaplama işlemine geçeceğiz. Diğer kırsal mahallelerdeki çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor."

Karakoyun Mahalle Muhtarı Ahmet Yentural ise çalışmalar dolayısıyla Siverek Belediyesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi:

"Üç dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Söz konusu yol, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olmasına rağmen bugüne kadar yapılmadı. Başta Siverek Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Bucak olmak üzere, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve tüm belediye ekiplerine mahallemiz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Ediz, Sarıgöl, Duraklı ve Bilgin kırsal mahallelerine giden bu yol çok kötü durumdaydı. Bu konuda gösterilen duyarlılık için tüm mahalle sakinleri adına memnuniyetimizi ifade etmek isterim."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir" 
SİVEREK
93 Kez Görüntülendi.
Ramazan Kolilerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor
GÜNDEM
142 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da acı olay! 2 kardeş hayatını kaybetti
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN’DAN SERT TEPKİ: “Söz Başka, Oy Başka Olamaz!”
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak’tan Ramazan Ayı Mesajı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyespor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
GÜNDEM
226 Kez Görüntülendi.
Borçluları rahatlatacak adım! Vergi ve prim borçlarında faiz affı geliyor
SİVEREK
89 Kez Görüntülendi.
Siverek'te denetimlerde tespit edilen 5 ton bozuk ürün imha edildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'den Erdoğan görüşmesi sonrası açıklama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Silah bırakma için geçici kanun ve demokratikleşme önerileri öne çıktı