Kategoriler

Siverek'te Liseler Arası Tiyatro Yarışması

Siverek'te 22 yıl önce kurulan Siverek'i İl yapma ve Kalkındırma derneği ilçenin il olma mücadelesine dikkat çekmek amacıyla liselerarası il temalı tiyatro yarışması düzenliyor.

Siverek'te 22 yıl önce kurulan Siverek'i İl yapma ve Kalkındırma derneği ilçenin il olma mücadelesine dikkat çekmek amacıyla liselerarası il temalı tiyatro yarışması düzenliyor.

Siverek'i İl yapma ve Kalkındırma Derneği(SİVİL DER) ilçede bulunan liselerarasında "Siverek il olsun" tiyatro yarışmasında 17 lisenin katılımıyla tiyatro yarışması düzenliyor.

Liselerde öğrenciler yapılacak yarışma öncesi tiyatro provalarına başladılar.

Amaçlarının ilçenin il olma arzusunu tiyatro oyunuyla dile getirirken öğrenciler arasında tiyatro sanatını sevdirmek olduğunu belirten yarışmanın koordinatörü Musa Bayram konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

" Bu projemizle özellikle öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı koyacak, üretken yönlerini açığa çıkaracak, ders streslerinden kurtulabilecekleri faaliyetlerde bulunmalarını arzulamaktayız. Bir okul etkinliği olarak tiyatro çalışmaları çok önemli işlevlere sahip olabilmektedir. Öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, özgüven kazanacakları, takım ve grup çalışması yaparak birlikte iş yapma duygularını geliştirebilecekleri alanlar olarak tiyatro çalışmalarının ve okullar arası tiyatro yarışmalarını içeren projemizin kentimizde önemli bir boşluğu dolduracağına inanmaktayız, dereceye giren birinci ekibin okuluna, danışman Öğretmen ve 5 yarışmacı öğrenci arasında eşit şekilde paylaştırılmak üzere birinciye 6 Bin TL ikinciye 4 Bin TL ikinciye 2 Bin TL para ödülü verilecek verilen para ödülünün % 252şi okul ihtiyaçları için harcanacak "

Okullar 15 Mayıs 17 Mayıs arasında Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezinde oyunlarını sergileyecek oyunların ardından yapılacak ödül töreniyle dereceye giren okullara ödülleri verilecek.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
4 Kez Görüntülendi.
Siverek OSB Atıksu Arıtma Tesisi İçin 44 Milyon yatırım
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Dikkat çeken zirve! Bakan Kurum, Mansur Yavaş ve iki CHP'li başkanla bir araya geldi:
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Trump,Yabancı Filmlere %100 Gümrük Vergisi Getiriyor
SİVEREK
81 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yangın
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Siverek’te Üstyapı Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Evlenecek çiftlere bakanlıktan müjde geldi! İşte indirimli markaların listesi
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Avrupa'daki elektrik kesintileri ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama: "Aynı sisteme bağlıyız"
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik arttı!
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Yargıtay'dan nafaka için emsal karar
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti; 2025 enflasyon tahminini açıkladı